kondenzni-gazovi-kotli

КОНДЕНЗНИ ГАЗОВИ КОТЛИ


КОНДЕНЗНИ ДВУКОНТУРНИ И ЕДНОКОНТУРНИ ГАЗОВИ КОТЛИ

Предимства на стенните кондензни газови котли

kondenzni-gazovi-kotli-cena Поради малките си изисквания за пространство, стенните газови котли са много подходящи за подово отопление или за еднофамилни къщи. Възможността за монтаж в ниша е особено полезна, ако, например, сервизното помещение или складовото помещение не предлагат много място. Газовите котли с интегрирано генериране на топла вода осигуряват високо ниво на удобство за топла вода и са идеални за места, където не може да се монтира външен бойлер за гореща вода.

Газовите котли за монтиране на стена се предлагат във вариант едноконтурен газов котел само за отопление и възможност за производство на гореща битова вода чрез бойлер със серпентина, или като двуконтурен газов котел с интегрирано генериране на гореща вода на базата на проточен принцип.

Едноконтурен или двуконтурен газов котел?

ednokonturni-i-dvukonturni-gazovi-kotli Какво е двуконтурен газов котел?
За подгряване на питейна вода с висок комфорт на ползване, обикновено се използва бойлер за съхранение с различни размери, който се нагрява от газовия котел. Но ако трябва да се задоволите с малко място, често избирате компактно газово устройство, което комбинира приготвянето на топла вода с отоплението в едно компактно устройство - двуконтурен газов котел. Веднага след като бъде поискана топла вода от потребител, газовият котел прекъсва работата на отоплението и преминава в режим на загряване на вода за битови нужди. Принципът съответства на този на проточните бойлери: питейната вода се загрява до желаната температура, докато тече през топлообменника, но само при поискване. Кондензните двуконтурни котли са особено популярни в апартаменти и малки къщи, тъй като позволяват отопление и топла вода да се произвеждат с едно устройство, когато централното захранване не е възможно.

Газовите котли могат да бъдат оборудвани и с вграден в тях бойлер за съхранение, който се предлага в различни размери. Идеално решение както за ново строителство, така и при ремонти и преустройства на по-стари жилища, защото получавате удобство за топла вода в най-малкото пространство.

ЦЕНИ НА ГАЗОВИ КОТЛИ

ЦЕНИ НА ГАЗОВИ КОТЛИ VAILLANT

cena-na-nemski-gazov-kotel-vaillant

Газов котел VAILLANT - традиция в отоплението
Общата отличителна черта на серията газови котли ecoTEC plus е високата ефективност не само в режим отопление, но и при производство на топла вода. Котлите на газ ecoTEC plus се предлагат във вариант двуконтурни - за отопление и топла вода на проточен принцип, или едноконтурни - само за отопление с възможност за включване на серпентинен бойлер към газовия уред.

Цени на газови котли BOSCH

bosch-gazov-kotel-cena

Върхова техника в стилен дизайн, изпълняващ дори най-високите изисквания за комфорт на отопление и топла вода при образцова енергийна ефективност. Това е пакетът, който получавате, избирайки котел на газ Bosch.

С избор от четири различни варианта на газови котли ще намерите оптималното решение за Вас! Независимо дали ще отоплявате еднофамилна къща, апартамент, жилищна сграда или малък или голям бизнес обект. Гамата газови котли включва компактни и спестяващи пространство стенни уреди.

Пакети кондензни газови котли BOSCH

gazovi-kotli-ceni

Изгодно отопление с газови котли BOSCH
Изгодното решение за отопление на газ с 3 години безусловна гаранция за газови котли BOSCH.

Ценова листа газови котли голяма мощност BOSCH

price-gazovi-kotli-bosch

Каскадната инсталация дава възможност за комбинация на 2, 3 или 4 котела от една и съща мощност или комбинация от различни газови котли, постигайки по този начин широк мощностен спектър между 130 и 392 kW върху площ от само 1 m2.

Димоотводи и комини за газов котел

price-komini-i-dimootvodi-za-gazovi-kotli

Димоотводната система освен изхвърлянето на изгорелите газове, осигурява и свеж въздух необходим за правилната и безпроблемна работа на газовия котел. Ето защо тя е важен елемент при инсталацията и безпроблемната работа на газовия уред.

Информация за моделите на газовите котли

Газови кондензни котли VAILLANT

katalog-nemski-gazovi-kotli-vaillant

Обща информация за кондензните газови котли VAILLANT
Новото поколение кондензни газови котли на Vaillant отговарят на най-високите критерии, както по отношение на енергийната ефективност, така също и на европейските изисквания за екологичност. Стенните кондензни котли на газ ecoTEC plus са идеалното решение за отопление и топла вода в новостроящи се жилища, както и за модернизация на обитавани такива.

Три години пълна гаранция от BOSCH

warranty-gazovi-kotli-bosch

3 години безусловна гаранция за кондензни газови котли Bosch
Най-големият производител на стенни кондензни котли и доказали се милиони пъти топлообменници, вложени в над 7 милиона уреда в Европа. Сега и с 3 години пълна гаранция. Котелът на газ е по-лесен за управление и безопасен, отколкото си мислите.

Кондензен газов котел BOSCH Condens 5300i WM

gazov-kotel-bosch-condens-5300i-wm

Насладете се на големия комфорт на топлата вода, който ще почувствате навсякъде в дома си.

Газовият модул Condens 5300i WM ползва технологията на слоестото пълнене за производство на топла вода.

За разлика от конвенционалните бойлери, тук топлата вода се намира в горния слой и е на разположение веднага след старта на подгряването. Чрез тази технология бойлерът със слоесто пълнене подобрява оперативната ефективност със 17% в сравнение с традиционните бойлери.

Газов котел с вграден неръждаем бойлер Condens 5300i WT - BOSCH

gazov-kotel-s-nerajdaem-boiler-5300i

Когато става въпрос за комфорт - топлина и топла вода, този газов котел ще Ви го предложи при висока енергийна ефективност. Вграденият бойлер от неръждаема стомана за висока степен на комфорт на топлата вода, гарантира дълъг експлоатационен живот на уреда. Този газов котел е идеалното решение и е еднакво подходящо и за еднофамилни къщи, и за апартаменти.Чрез вградения бойлер уредът доставя по всяко време достатъчно топла вода за ваната и душа. Трябва само да отворите крана – и топлата водата вече тече с постоянна температура.

Газови котли Condens 2300iW

dvukonturni-condensni-gazovi-kotli-bosch-c2300iw

Ефективност с отлично съотношение цена - качество - Condens 2300i W. Котелът на газ Condens 2300i W е изключително впечатляващ с най-новите технологии и показва перфектна изработка благодарение на издръжливите си, здрави компоненти и модерните технологии, вградени в него.

Газови котли BOSCH Condens 2500W

condensni-gazovi-kotli-bosch-2500w

Комфортно отопление с енергоспестяваща кондензна технология с кондензния газов котел Condens 2500 W. Газовия котел Condens 2500 W е перфектен пример, който ви предлага качеството на марката Bosch, съчетано с отлично съотношение цена/производителност.

Газови котли BOSCH Condens 7000iW

condensni-gazovi-kotli-bosch-7000-iw

Стъклен дизайн и стил от бъдещето още днес. Стенен кондензен газов котел Condens 7000 iW. Той съчетава висока ефективност с елегантен дизайн (в черен или бял цвят) и авангардна технология.

КОНДЕНЗНИ ГАЗОВИ КОТЛИ - ГОЛЯМА МОЩНОСТ BOSCH

condensni-gazovi-kotli-bosch-5000-w-goliama-moschnost

Серията газови котли Condens 5000 W е идеалното решение за Вас, ако искате надеждно и ефективно да захраните с отоплителна енергия големи жилищни имоти, блокове с апартаменти или индустриални сгради. Стенният кондензен котел осигурява топлинна мощност до 100 kW единична мощност или 1,6 MW в каскада. Благодарение на логично проектираните функции монтажът, както и по-нататъшните поддръжка и обслужване, стават невероятно бързо.

Интелигентен WiFi-регулатор CT200 за газови котли BOSCH

regulator-za-gazovi-kotli-bosch-easycontrol-ct200-WiFi

Свързаност, която ви дава огромно предимство в отоплението на Вашия дом. EasyControl, универсалният талант. С революционния EasyControl бъдещето е тук, във Вашия дом. Контролерът има отворен интерфейс, който позволява безпроблемно свързване в мрежата с IFTTT приложения или приложения като гласовото управление от Amazon Echo.

Интелигентни интегриращи се регулатори за газови котли

inteligentni-regulatori-i-termostati-za-gazovi-kotli

Дори и най-авангардната система за отопление е точно толкова добра, колкото е контролерът й. Това е най-важната причина да изберете регулатор Bosch за вашата отоплителна инсталация Bosch. Гъвкавата, модулна концепция на интелигентната система за управление EMS 2 е перфектна не само за отоплителни инсталации с газ, но и за термопомпи и соларни системи. Тя предлага изключително лесна концепция за обслужване и отговаря идеално на очакванията и желанията на потребителите.

Битови кондензни газови котли BOSCH

condensni-gazovi-kotli-bosch

Газовият котел е уред за производство на топлина чрез изгаряне на природна газ или пропан-бутан. Съвременните кондензни котли са високоефктивни и енергоспестяващи отоплителни уреди. С компактните си размери, газовият котел може да се монтира и в най-малките ниши, което го прави идеално решение за отопление на еднофамилно жилище.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ГАЗОВИ КОТЛИ BOSCH