termostati-za-podovo-otoplenie Tripaten-ventil-za-termopompa staini-termostati-i-regulatori Termoregulator-za-podovo-otoplenie staini-termostati-i-regulatori

РЕГУЛИРАЩИ СИСТЕМИ И ТОПЛОМЕРИ SIEMENS


ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕРМОСТАТИТЕ И РЕГУЛИРАЩИТЕ СИСТЕМИ SIEMENS

Интелигентен термостат SIEMENS rds110

staini-termostati-i-regulatori В къщи винаги трябва да се чувствате комфортно. Чрез наблюдение и контролиране на температурата и влажността във Вашите стаи, серията Smart Thermostat Ви помага да създадете своето идеално място. Той винаги е във връзка със заобикалящата го среда благодарение на шест мощни и точни сензора: температура, влажност, светлина, близост, присъствие и откриване на органични частици. Тъй като всички те са неразделна част от интелигентния термостат, не е необходимо допълнително окабеляване или програмиране.

Гамата Smart Thermostat на Siemens не само поддържа топлината и уюта във Вашият дом, но също така Ви помага да пестите енергия и да намалите разходите си. С удобен сензорен екран и мобилното приложение Smart Thermostat RDS винаги ще имате идеалното място.

Гамата Akvatix на SIEMENS

kontroler-za-abonatni-stancii-i-kotli Acvatix™ е универсална гама от регулиращи вентили и задвижващи механизми, проектирани за лесна употреба, превъзходна точност на управление и енергийна ефективност. Продуктовата гама на Acvatix може да ви помогне да изпълните почти всички изисквания за управление и хидравлика, свързани с генерирането, разпределението и използването на отопление и охлаждане.

Задвижващите механизми Acvatix за регулиращи вентили се състоят от широка гама от електро-хидравлични, електро-моторни, термостатични и термични задвижващи механизми, които могат да работят в широк спектър от приложения. За всеки тип задвижващи механизми са налични подходящи вентили Acvatix.

ЦЕНОВИ ЛИСТИ SIEMENS 2022

ЦЕНОВА ЛИСТА НА ТЕРМОСТАТИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ SIEMENS

Опитен партньор, на който можете да се доверите.

Уредите проектирани и изработени от SIEMENS са идеални за потребители, които искат да имат прецизно и надеждно регулиране на температура от сигурни продукти с характерен дизайн, лесни за употреба и програмиране.

Siemens разработва стайни термостати повече от 70 години. Поради това можете да се възползвате от нашето задълбочено ноу-хау и дългогодишния ни опит.

ЦЕНОВА ЛИСТА


ЦЕНОВА ЛИСТА НА ТОПЛОМЕРИ И СТУДОМЕРИ SIEMENS

Точно измерване с помощта на ултразвук

Топломерите на Siemens осигуряват прецизно отчитане и разпределение на потреблението на енергия за отопление, охлаждане в офис сгради и жилищни райони. Стандартизираните M-bus и импулсни изходи позволяват лесно и бързо интегриране в системите за сградна автоматизация. Безжичното отчитане елиминира необходимостта от срещи с услугата за отчитане на измервателния уред. Одобрените компоненти и съвременните технологии гарантират максимална точност, надеждност и дълъг живот. Издръжливостта на ултразвуковите топломери без поддръжка е до 15 години.

ЦЕНОВА ЛИСТА


ЦЕНОВА ЛИСТА НА РЕГУЛАТОРИ И РЕГУЛИРАЩИ СИСТЕМИ SIEMENS

Контролерите на Siemens са гама от надеждни и иновативни продукти, които ви помагат да осигурите ефективен контрол и управление на отоплителните системи.

Тях можете да ги откриете във всяка една престижна сграда по света - небостъргачи, хотели, търговски обекти, спортни и концертни зали и много други.

ЦЕНОВА ЛИСТА


Информационни брошури BOSCH

ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ SIEMENS - КРАТЪК

Най-високо качество на база дългогодишен опит

Вентилите и задвижващите механизми Acvatix се разработват и произвеждат в собствени лаборатории на Siemens. Те са допълнително усъвършенствани чрез интензивните тестове, както и благодарение на дългогодишния опит при експлоатацията на продуктите. Резултатът: десетилетия наред продуктите от серията Acvatix се използват успешно в милиони обекти по цял свят. Всичко това Ви гарантира най-високо качество и надеждност.

КАТАЛОГ SIEMENS


СТАЙНИ ТЕРМОСТАТИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ SIEMENS

Термостати, които съчетават комфорт, пестене на енергия и лекота на използване. Стайните термостати Siemens се отличават с високата си енергийна ефективност. Времевите им програми настройват стайната температура до точното ниво на комфорт в предварително зададените часове. Нещо повече – термостатите предлагат голям избор от лесни за употреба енергоспестяващи функции, като саморегулиращо се PID, ограничаване на заданието, функция “Ваканция” или управление на вентилатора. Също така те могат да бъдат свързани с външни сензори или контактни ключове - като например контакти за прозорец.

Tермоуправления


УЛТРАЗВУКОВИ ТОПЛОМЕРИ И СТУДОМЕРИ SIEMENS

Благодарение на компактния си дизайн, турбинковия топломер модел WFM500 е много подходящ за отчитане на топлинната енергия в еднофамилни жилища. Приложим е за отчитане на енергия при отопление и охлаждане във водни системи.

Топломерите или студомерите за отчитане потреблението на топлинна или студова енергия се характеризират с изключителна точност на измерване. Те са изработени от подсилена пластмаса и имат голям динамичен обхват (от 1:1000), и гарантират прецизното измерване дори на най-малките дебити.

Топломери


ТЕХНИЧЕСКИ КАТАЛОГ SIEMENS

Продукти и системи за отопление, вентилация и климатизация

Десетилетният опит и международното ноу-хау на СИМЕНС от над 50 страни формират основата за разработването на иновативни продукти и системи.

Нашата основна цел е да предлагаме продукти и системи, които спомагат за изграждането на енергийно ефективна среда.

КАТАЛОГ SIEMENS