price-solarni-paneli-i-kolektori slyntchevi-kolektori-vakuumno-trybni-za-topla-voda solarni-sistemi-za-topla-voda boyleri-za-solarni-sistemi

Соларни системи, колектори и панели за топла вода BOSCH


Соларни системи, соларни фотоволтаични панели и слънчеви панели

Соларни фотоволтаични панели за производство на електрическа енергия. Монтаж и сервиз на соларни системи.

fotovoltaichni-paneli-i-sistemi Заради все по-ниските цени на фотоволтаичните соларни панели и постоянното нарастване на цената на енергията, фотоволтаичните системи набират все по-голяма популярност.

Започнете да спестявате и се радвайте на Вашата независимост от постоянно растящите цени на електрическата енергия. Фотоволтаични системи са сигурна инвестиция. Те ще увеличат стойността за вашата сграда и ще ви осигурят по-ниски сметки за електрическа енергия.

Повече

Плоски селективни соларни панели и колектори за топла вода

slyntchevi-paneli-i-kolektori Соларната система е добър избор за почти всяко домакинство. Достатъчно е да разполагате с покрив или с равна повърхност и соларната инсталация Bosch се приспособява към Вашия дом. Благодарение на различните монтажни решения, соларните колектори Bosch могат да се монтират върху покрива или вградени в него – така нареченият интегриран монтаж, както и върху плоски покриви. Широката гама от термоуправления, бойлери с различен обем, соларни станции и другите необходими принадлежности, дава възможност за лесен монтаж и естетически издържано изпълнение на соларната система.

Високоселективното, синьо покритие на соларните панели за топла вода Solar 7000 TF блести с изключителна мощност дори при неблагоприятно слънцегреене. Уникалната геометрия на абсорбера със синусоидалните си S-образни тръби гарантира оптимално топлопренасяне благодарение на контролирано завихряне на соларната течност към соларната система за топла вода.

Основният критерий за сравняване на слънчевите панели е мощността им. Тя се измерва във W (ват) и може да бъде открита в сертификата Solarkeymark. Изборът на слънчеви колектори трябва да се прави въз основа на тяхната ефективност. Добрите соларни колектори усвояват повече енергия на единица площ. Това е особено важно при ограничено пространство за монтаж и при покривни конструкции, за които е важно по-малкото натоварване, тъй като за един и същ подгряван обем топла вода е необходимо да се монтират по-малко соларни колектори.

Вакуумно-тръбни соларни панели Solar 8000 TV

vakuumno-trybni-slyntchevi-kolektori Мощен и с изключително изтънчен дизайн Вакуумно-тръбният слънчев колектор Solar 8000 TV предлага висока производителност, иновативна технология и изтънчен вид. Този соларен колектор се отличава с изключително ниски топлинни загуби и е особено препоръчителен, ако искате да използвате слънчевата енергия както за затопляне на битова вода, така и за отопление.

Вакуумно-тръбните слънчеви панели за топла вода са подходящи както за монтаж на наклонени и плоски покриви, така и за монтаж на фасадата. С вакуумно-тръбните соларни колектори слънчевата енергия може да се използва с отличен коефициент на полезно действие и през зимния период.

Соларните термични системи с максимум 14 слънчеви панели, свързани серийно, реализират значителна топлинна мощност, която ще удовлетвори индивидуалните ви енергийни потребности.

Бойлери за соларни системи BOSCH

boyleri-za-solarni-sistemi В продуктовата гама бойлери Bosch се намират бойлери, служещи за загряване на вода за битови нужди, директно и индиректно загрявани бойлери, както и необходимите при използване на възобновяеми енергии буферни съдове. Мощните серпентини и топло изолиращата облицовка на бойлери осигурява продължително запазване на топлата вода при висока енергийна ефективност.

Когато използвате соларни колектори и системи за производство на топла вода, Ви е необходим соларен бойлер, за да съхранявате произведената топлина. Соларният бойлер Ви дава възможност за използване на слънчева енергия, дори и когато слънцето не грее. А когато около обяд Вашата соларна инсталация произведе повече топлина, отколкото можете да изразходвате, с помощта на бойлера можете да уловите излишъка топлина и да го използвате по-късно. Соларният бойлер трябва да бъде с по-голям обем от тези загрявани от електричество, газ, нафта или твърдо гориво. Точният му размер зависи от броя на обитателите, дневната консумация на топла вода на човек от домакинството и от желаният комфорт на ползване на гореща вода.

ЦЕНОВА ЛИСТА 2023 Соларни панели и системи BOSCH

Цени на соларни панели и компоненти за соларни системи BOSCH

Соларната система Ви прави по-независими от растящите цени на горивата. Инвестицията в соларна система се изплаща в рамките на няколко години. Соларната система увеличава стойността на недвижимата Ви собственост. Слънчевите колектори са сърцевината на соларната инсталация. Те работят оптимално тогава, когато са част от съгласувана соларна система: от газовия котел, през соларния бойлер до регулатора.

ЦЕНОВА ЛИСТА


Бойлери със серпентини за соларни инсталации BOSCH

Bosch предлага широка гама специфични бойлери за соларни системи за топла вода, произведени от емайлирана стомана със солидна изолация и снабдени с една мощна соларна серпентина и втора за допълнителен топлоизточник.

ЦЕНОВА ЛИСТА


Обща информация за соларните системи BOSCH

Обща информация за соларните системи и панели BOSCH

Защо да инвестирате в соларни панели и колектори?

Каква соларна система Ви трябва?

По какво да сравнявате соларните панели на пазара?

Соларната ми система ще функционира ли в по-хладни климатични условия, например през зимата?

Повече


Соларни вакуумно-тръбни колектори

Новостите в соларните системи не спират - представяме Ви новите вакуумно-тръбни слънчеви панели Bosch Solar 8000 TV.

Вакуумно-тръбни колектори с U-образни тръби и CPC технология за постигане на забележително висока ефективност. Вакуумни стъклени тръби с двойни стени за висока надежност и сигурност.

Повече


 
Начало Продукти Контакти