price-solarni-paneli-i-kolektori vakuumno-trybni-slyntchevi-kolektori boleri-za-solarni-sistemi boleri-za-solarni-sistemi

СОЛАРНИ СИСТЕМИ, КОЛЕКТОРИ И ПАНЕЛИ ЗА ТОПЛА ВОДА BOSCH


Соларни системи, соларни фотоволатични панели и слънчеви панели

Соларни фотоволтаични панели за производство на електрическа енергия

fotovoltaichni-paneli-i-sistemiЗаради все по-ниските цени на фотоволтаичните соларни панели и постоянното нарастване на цената на енергията, фотоволтаичните системи набират все по-голяма популярност.

Започнете да спестявате и се радвайте на вашата независимост от постоянно растящите цени на електрическата енергия. Фотоволтаични системи са сигурна инвестиция. Те ще увеличат стойността за вашата сграда и ще ви осигурят по-ниски сметки за електрическа енергия.

Повече

Плоски селективни соларни панели и колектори за гореща вода

slyntchevi-paneli-i-kolektoriСоларната система е добър избор за почти всяко домакинство. Достатъчно е да разполагате с покрив или с равна повърхност и соларната инсталация Bosch се приспособява към Вашия дом. Благодарение на различните монтажни решения, соларните колектори Bosch могат да се монтират върху покрива или вградени в него – така нареченият интегриран монтаж, както и върху плоски покриви. Широката гама от термоуправления, бойлери с различен обем, соларни станции и другите необходими принадлежности, дава възможност за лесен монтаж и естетически издържано изпълнение на соларната система.

Високоселективното, синьо покритие на соларните панели за топла вода Solar 7000 TF блести с изключителна мощност дори при неблагоприятно слънцегреене. Уникалната геометрия на абсорбера със синусоидалните си S-образни тръби гарантира оптимално топлопренасяне благодарение на контролирано завихряне на соларната течност към соларната система за топла вода.

Основният критерий за сравняване на слънчевите панели е мощността им. Тя се измерва във W (ват) и може да бъде открита в сертификата Solarkeymark. Изборът на слънчеви колектори трябва да се прави въз основа на тяхната ефективност. Добрите соларни колектори усвояват повече енергия на единица площ. Това е особенно важно при ограничено протранство за монтаж и при покривни конструкции, за които е важно по-малкото натоварване, тъй като за един и същ подгряван обем топла вода е необходимо да се монтират по-малко соларни колектори.

Вакуумно-тръбни соларни панели Solar 8000 TV

vakuumno-trybni-slyntchevi-kolektoriМощен и с изключително изтънчен дизайн Вакуумно-тръбният слънчев колектор Solar 8000 TV предлага висока производителност, иновативна технология и изтънчен вид. Този соларен колектор се отличава с изключително ниски топлинни загуби и е особено препоръчителен, ако искате да използвате слънчевата енергия както за затопляне на битова вода, така и за отопление.

Вакуумно-тръбните слънчеви панели за топла вода са подходящи както за монтаж на наклонени и плоски покриви, така и за монтаж на фасадата. С вакуумно-тръбните соларни колектори слънчевата енергия може да се използва с отличен коефициент на полезно действие и през зимния период.

Соларните термични системи с максимум 14 слънчеви панели, свързани серийно, реализират значителна топлинна мощност, която ще удовлетвори индивидуалните ви енергийни потребности.

Бойлери за соларни системи BOSCH

boleri-za-solarni-sistemi В продуктовата гама бойлери Bosch се намират бойлери, служещи за загряване на вода за битови нужди, директно и индиректно загрявани бойлери, както и необходимите при използване на възобновяеми енергии буферни съдове. Мощните серпентини и топло изолиращата облицовка на бойлери осигурява продължително запазване на топлата вода при висока енергийна ефективност.

Когато използвате соларни колектори и системи за производство на топла вода, Ви е необходим соларен бойлер, за да съхранявате произведената топлина. Соларният бойлер Ви дава възможност за използване на слънчева енергия, дори и когато слънцето не грее. А когато около обяд Вашата соларна инсталация произведе повече топлина, отколкото можете да изразходвате, с помощта на бойлера можете да уловите излишъка топлина и да го използвате по-късно. Соларният бойлер трябва да бъде с по-голям обем от тези загрявани от електричество, газ, нафта или твърдо гориво. Точният му размер зависи от броя на обитателите, дневната консумация на топла вода на човек от домакинството и от желаният комфорт на ползване на гореща вода.

ЦЕНОВА ЛИСТА 2022 Соларни панели и системи BOSCH

Цени на соларни панели и компоненти за соларни системи BOSCH

price-solarni-paneli-i-kolektori

Соларната система Ви прави по-независими от растящите цени на горивата. Инвестицията в соларна система се изплаща в рамките на няколко години. Соларната система увеличава стойността на недвижимата Ви собственост. Слънчевите колектори са сърцевината на соларната инсталация. Те работят оптимално тогава, когато са част от съгласувана соларна система: от газовия котел, през соларния бойлер до регулатора.

Бойлери със серпентини за соларни инсталации BOSCH

price-boileri-za-solarni-i-slyntchevi-kolektori

Bosch предлага широка гама специфични бойлери за соларни системи за топла вода, произведени от емайлирана стомана със солидна изолация и снабдени с една мощна соларна серпентина и втора за допълнителен топлоизточник.

Обща информация за соларните системи BOSCH

Обща информация за соларните системи и панели BOSCH

vidove-slyntchevi-kolektori-za-topla-voda-shemi

Защо да инвестирате в соларни панели и колектори? Каква соларна система Ви трябва? Соларната ми система ще функционира ли в по-хладни климатични условия, например през зимата? По какво да сравнявате соларните панели на пазара?

Соларни вакуумно-тръбни колектори

vakyymno-trybni-solarni-paneli-za-topla-voda

Новостите в соларните системи не спират - представяме Ви новите вакуумно-тръбни слънчеви панели Bosch Solar 8000 TV.

 
Начало Продукти Контакти