elektritcheski-kotel elektritcheski-kotel-BOSCH-za-podovo-otoplenie elektritcheski-kotel elektritcheski-kotel-BOSCH-tronik-3500

Електрически котли BOSCH и VAILLANT


Ползите от електрическите котли

elektritcheski-kotel-za-podovo-otoplenie-vaillant Някои ситуации изискват специални решения. Без значение дали Вашият дом няма достъп до източници на енергия като газ или е необходимо допълнително решение за отопление като резервен вариант. Все пак не искате да пропуснете високия комфорт и надеждност на Вашето отопление. Всичко, от което се нуждае, е електрически котел за захранване на Вашите радиатори, подово отопление и по желание топла вода.

Просто настройте електрическият котел на желаната от вас температура. Вградената високоефективна помпа осигурява енергоспестяваща циркулация през отоплителния кръг, така че топлината се разпределя бързо и равномерно във всички помещения. Освен това системата ще усети леки температурни разлики и ще ги компенсира автоматично, преди дори да го забележите.

Електрически котел eloBLOCK от VAILLANT

Разчитайте на качеството, не се притеснявайте за поддръжка

elektritcheski-kotel-vaillant Електрическите котли отговарят на днешните стандарти и законови разпоредби. eloBLOCK е изработен от дълготрайни материали, които гарантират надеждна работа. Тъй като не се изгарят изкопаеми енергийни горива, поддръжката ще бъде напълно без усилие.

Чрез регулирането на възможно най-малки стъпки на мощността и равномерното разпредерение на работните часове към всички нагревателни елементи се гарантира дълъг експлоатационен живот на електричекия котел и възможно най-икономичния режим на работа.

Перфектна интеграция в съществуващи отоплителни системи като резерв

В някои случаи може да е необходимо да имате надежден резервен вариант за отопление, който да използвате в завиимост от цените на енергоносителите – пелети, газ и електричество. Може да го използвате и при нарушени доставки и недостатъчно снабдяване с газ, особено в мразовитите зимни нощи, необходимостта от допълнителен уред в система с термопомпа. eloBLOCK може да се комбинира с други уреди на Vaillant в една система. Електрическите котли eloBLOCK на VAILLANT се предлагат в 8 модела с номинална мощност от 6 до 28 kW. Ако отоплителната система е по-голяма, то с моделите 24 и 28 kW могат да се реализират каскади до 200 kW.

Повишете нивото на комфорт с интелигентен контрол

Ако комбинирате своя електрически котел eloBLOCK със свързан контрол като vSMART, можете да получите достъп до отоплението си от дивана или „в движение“ с вашия смарт телефон. Няма нужда да чакате електрическия котел eloBLOCK, за да направите дома си уютен. Вместо това можете да се насладите на комфорт, докато влизате в къщата.

Електрически котел Tronic Heat от BOSCH

Ел.котел за лесна експлоатация и поддръжка

elektritcheski-kotel-bosch-tronik-3500 Котлите Tronic Heat 3500 са леки и доста компактни. Монтажът им е изключително удобен - необходимо е единствено да бъде закачен на стената и подвързан към електрическата мрежа. Поддръжката също е уникално опростена. Свалят се няколко винта от лицевата страна и ето че най-важните компоненти на електрическия котел вече са достъпни.

Технология, улесняваща живота ви

Удоволствието от живота се дължи на простите неща. На този принцип Bosch създаде електрическия котел Tronic Heat 3500 за вашия дом. Той осигурява комфортно отопление с прецизен контрол, а, ако желаете, ще загрее и битовата вода. Монтажът и управлението му са от лесни - по-лесни. И още една точка в негова полза - изглежда страхотно.

С електрически котел Tronic Heat 3500 избирате конструкция с атрактивен и модерен дизайн и превъзходно изпълнение с най-добрите материали. С две думи: получавате качество Bosch. Многобройни са детайлите, въплъщаващи перфектното качество. Уредът е тих като въздишка и едва се чува, че работи. Интегрираната електроника разпределя топлинния товар върху всички нагревателни елементи и така се осигурява изключително дълъг живот на котела.

Ако електрическият котел ще бъде единственият топлоизточник в отоплителната система, Tronic Heat 3500 с разширителен съд, енергоспестяваща ErP помпа (ЕС) и възможност за подвръзване на стаен регулатор е възможно най-доброто решение. Идеален за проекти за строителство на нови и модернизация на по-стари жилищни сгради.

ЦЕНОВИ ЛИСТИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОТЛИ

Ценова листа на електрически котли eloBLOCK от VAILLANT

Електрическият котел eloBLOCK Ви позволява да го комбинирате със бойлер със серпентина, за да се насладите на топла вода. В зависимост от броя на хората и Вашето използване на топла вода, вашият експерт по монтаж ще препоръча подходящия размер.

Ценова листа


Ценова листа на електрически котли Tronic Heat от BOSCH

Електрическият котел Tronic Heat 3500 се монтира лесно и е просто перфектен, с компактни размери, за да подхожда на повечето инсталации, дори и с ограничено пространство за отопление и подгряване на вода за битови нужди.

Представяме Ви електрическите конвектори серия HC 4000 на BOSCH, с възможност за стенен и подов монтаж. Нужно е малко - електрически контакт, за да осигурите незабавен комфорт и топлина в дома си.

Ценова листа


ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ КОТЛИ

Технически параметри на електрически котли eloBLOCK от VAILLANT

В голям брой домове са инсталирани котли на твърдо гориво, които имат нужда поне веднъж дневно от зареждане с гориво и почистване. Когато това е невъзможно /например отпуск, командировка, болест/ електрическият котел eloBLOCK поема пълноценно отоплението на дома и осигурява домашен комфорт и сигурност.

Каталог


Технически параметри на електрически котли Tronic Heat от BOSCH

Електрическият котел Tronic 3500 може да се използва като основен топлоизточник или вторичен източник, а с помощта на външен бойлер се гарантира комфортът при приготвяне на битова гореща вода.

Електрическият котел Tronic Heat 3500 е високотехнологичен продукт, който ще Ви улесни живота!
С модерен дизайн, новият електрически котел е идеален за места, където газообразното гориво не е налично.

Каталог


 
Начало Продукти Контакти Обратно