trybi-za-podovo-otoplene

ПОЛИЕТИЛЕНОВИ ТРЪБИ GIACOMINI


ТРЪБИ ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ, ТРЪБИ PEX-AL-PEX И ПОЛИЕТИЛЕНОВИ ТРЪБИ GIACOMINI

Предимства на полиетиленовите тръби

pex-trybi-za-podovo-otoplenie-cena Днес пластмасовите тръби играят ключова роля в съвременните инсталации. Те предлагат неоспорими предимства: голяма дългосрочна надеждност, без корозия (типично за метали), намалена цена и гъвкавост на монтажа. Продуктовата гама на Giacomini включва PEX-b, PEX/Al/PEX, PB и PE-RT тръби за отоплителни инсталации.

Производство на полиетиленови тръби за подово отопление

polietilenova-tryba-za-podovo-otoplenie-cena Тръбите се произвеждат в завода на GIACOMINI съгласно процес на екструдиране, който трансформира основния материал (полимерни пелети) в готовия продукт. По време на този процес филм от смола EVOH също се поставя върху тръбата за осигуряване антикислородна бариера. Тази кислородна защита прави процента кислород, който може да проникне в тръбите пренебрежимо малък. Всяка производствена стъпка се извършва съгласно действащите правила и е технически тествана в съответствие със стандартите на директивата.

Видове полиетиленови тръби

tryba-za-podovo-otoplenie

GIACOMINI е водещ световен производител на продукти за подови и радиаторни отоплителни инсталации, притежаващ множество патенти и иновации в областта на отоплителните инсталации.

Тръбите, през които преминава водата от отоплителната инсталация, играят ключова роля в отоплителни системи. Инженерите и проектантите предпочитат пластични тръби за съвременните инженерни инсталации, защото предоставят много по-повече ползи, независимо от ниския им коефициент на проводимост:

• висока и дълготрайна надеждност, тоест механична устойчивост на стрес от температура и налягане

• без корозия

• голяма гъвкавост при монтажа: гъвкавите тръби позволяват лесно да създават кръгови и спираловидни излъчващи серпентини

• ниска цена, тъй като производственият капацитет на съвременните инсталации непрекъснато нараства.

Гамата лъчисти тръби на Giacomini включва:

• PE-X тръби от омрежен полиетилен

• PE-RT тръби от полиетилен с повишена температурна устойчивост

• PB тръби от полибутилен

• PEX /Al /PEX Многослойни тръби с алуминиева вложка.


ЦЕНОВА ЛИСТА 2023 НА ТРЪБИ GIACOMINI

PEX-AL-PEX ТРЪБИ, ТРЪБИ ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ И АКСЕСОАРИ

Полиетиленовите и полибутиленовите тръби GIACOTHERM се предлагат в опаковки с различни дължини. Това се прави за да може да се покрият нуждите на различните клиенти и да се минимизират остатъците от тръбата /фирата/. При подово лъчистите инсталации е препоръчително да не се използват свръзки за да се ползват парчета тръба.

ЦЕНОВА ЛИСТА


Технически каталози GIACOMINI

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН КАТАЛОГ ТРЪБИ И АКСЕСОАРИ GIACOMINI

Водещият европейски производител на елементи за отоплителни инсталации GIACOMINI, предлага на Вашето внимание голямо разнообразие от тръби за всякакъв тип инсталации. Всички продукти се произвеждат и отговарят на европейските норми и притежават множество сертификати за качество.

Интернационален каталог


ТРЪБИ ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ С КИСЛОРОДНА ЗАЩИТА GIACOMINI

R996T GIACOTHERM тръби от PE-Xb (полиетилен със степен на омрежване повече от 70%) могат да се използват за разпределение на вода в отоплителни и/или охладителни подови инсталации. R996T тръбите за подово отопление съчетават редица свойства на тръбите от синтетични материали като голяма гъвкавост, висока якост, лесен и бърз монтаж, малки остатъчни напрежения след приключване на монтажа, отлични физико-химични характеристики и добър външен вид.

PE-Xb тръби


МНОГОСЛОЙНИ ТРЪБИ PE-X/AL/PE-X GIACOMINI

Многослойните тръби R999 се състоят от вътрешен слой PEX-b (полиетиленова мрежа), лазарно заварен алуминиев среден слой по дължина (глава-глава) с лазерна / TIG технология и един външен бял PEX-b слой. Лепилните средни слоеве съединяват алуминиевите и PEX-b слоевете хомогенно.

Алуминиевият слой осигурява безопасна бариера срещу кислород и други газове, заедно с изключителна устойчивост на смачкване.

Многослойните тръби R999 са подходящи за битова вода, отоплителни и охладителни системи съгласно стандарт EN 21003.

PE X-AL-PE X ТРЪБИ


ТРЪБИ ОТ ОМРЕЖЕН ПОЛИЕТИЛЕН С КИСЛОРОДНА ЗАЩИТА

Тръбата GIACOFLEX PE-X е с висока плътност и осигурява херметизация при транспортиране на топла и студена вода в санитарни и отоплителни инсталации. Тръбите PE-X са модерна технология с много предимства в сравнение с традиционно използваните стоманени и медни тръби.

PE-X тръби


ПОЛИБУТИЛЕНОВИ ТРЪБИ С КИСЛОРОДНА ЗАЩИТА

Полибутиленовите тръби Giacomini с междинна анти-кислородна бариера могат да бъдат използвани за разпределение на вода в подови отоплителни и охладителни системи.

Тръбата от полибутилен притежва изключителна гъвкавост и много добра устойчивост на продължителни натоварвания. Тази функция остава непроменена и при висока температура на водата (съответно налягане).

Полибутиленовите тръби са екструдирани с междинна антикислородна бариера, изработена от EVOH, в съответствие със стандартите DIN 16968, DIN 16837 и DIN 4726.

PB /полибутилен/ тръби R986