Termoglavi-za-radiatori-i-radiatorni-ventili

Радиаторни кранове, термостатични и хромирани вентили GIACOMINI


Термостатични глави и радиаторни кранове GIACOMINI

Обща информация

термоглава-за-радиатор Радиаторни вентили и термоглави с елегантен италиански дизайн от световния лидер в производството на елементи за отоплителни инталации GIACOMINI със 70 години опит в производството и иновации в системите за отопление и охлаждане. Различните модели и дизайн на термостатичните глави ще гарантират безпроблемната работа, естетичен вид и висока енергийна ефективност на отоплителното тяло.

Разнообразните технически решения за свързване на радиатори и лири за баня, максимално облекчават избора на най-естетичен и оптимален вариант за конкретната ситуация. Радиаторни термостатични и секретни кранове с размери от ½“, ¾“, 1“ и 1 ¼“, гарантират правилното хидравлично оразмеряване на отоплителната инталация.


Приложение на термостатичните глави и радиаторните вентили

termoglava-za-radiator-giacomini Постигането на оптимални комфортни условия, съобразени с персоналните изисквания на отделния клиент, налагат използването на индивидуални устройства, монтирани на отоплителните тела които, да регулират температурата в различните помещения, в зависимост от предназначението им и от желанията на обитаващите жилището хора. Такива устройства са термостатичните глави /термоглави за радиатор/.

Термостатичните глави се монтират на отоплителните тела и се настройват на желаната температура в помещението. Чрез отваряне и притваряне, термоглавите контролират разхода през отоплителното тяло и респективно температурата в помещението. По този начин отоплителната инсталация реагира адекватно на динамичните външни условия, поддържа необходимите температури в различните помещения и спестява енергия, което съвсем не е маловажно.

Термоглавите за радиатор, могат да бъдат с дистанционен сензор с 2m капилярна тръба и с изнесена термоглава закрепена на стената при дебели и плътни завеси пред отоплителното тяло.

ЦЕНОВА ЛИСТА 2022
на радиаторни кранове и термостатични глави GIACOMINI

Цени на радиаторни вентили и термостатични глави GIACOMINI

Голямо разнообразие на термостатични глави и радиаторни кранове.

Термостатични вентили за радиатори - прави и ъглови; обикновенни радиаторни кранове; радиаторни вентили за двутръбни и еднотръбни системи; двойни радиаторни вентили и радиаторни вентили с изнесена тръба.

Двойно ъглови термостатични вентили за радиатори и лири за баня. Двойни вентили за панелни радиатори

Хромирани термостатични вентили за радиатори и лири. Хромирани двойно ъглови вентили за лира за баня

ЦЕНОВА ЛИСТА


Технически каталог радиаторни вентили и термоглави GIACOMINI

Интернационален каталог
радиаторни вентили и термостатични глави

Термовентилите и микрометричните радиаторни вентили от серията GIACOTECH лесно могат да бъдат оборудвани с термостатични глави или с термоелектрични задвижки, което гарантира необходимия комфорт и спестява значително количество енергия.

Термостатичните вентили в комплект с термоглави позволяват индивидуален температурен контрол на всеки отделен радиатор. При правилна употреба на вентила, се извършва контрол на потреблението и максимална икономия на разходите за топлоенергия.

Интернационален каталог


Термостатични радиаторни кранове GIACOMINI

Серията GIACOTECH термостатични вентили със защитна капачка, са препоръчителни в схеми с термостатични глави или електротермични задвижки, за контрол на стайната температура, с цел поддържане на оптимален комфорт и оптимизиране консумацията на топлинна енергия.

GIACOMINI


Еднотръбни и двутръбни радиаторни кранове GIACOMINI

Серията "дву-тръбни" вентили на GIACOMINI се използват в отоплителни инсталации, като вариант на традиционните връзки, съчетаващи термостатичен и секретен вентил в едно тяло. Този тип вентили дава възможност за връзка с отоплителното тяло посредством едно съединение, съчетаващ приятен вънщен вид и евтина реализация, предимства често търсени при необходимост от реконструкция.

Широката гама от модели и аксесоари улеснява всякъкъв вид технически решения и е приложима за многото различни видове отоплителни тела, които се предлагат на пазара.

Двойни вентили


Термоглава за радиатор R470

Термостатната глава R470 се отличава с компактни размери, за да подхожда на повечето инсталации, дори и с ограничено пространство, прецизен контрол, модерен, стилен и лесен за почистване дизайн и дълъг експлоатационен живот.

Термостатичната глава /термоглава за радиатор/ R470 се предлага в единична опаковка с отбелязани на нея артикулен номер, област на приложение и таблица за съответствие между номерацията и настройваната температура. На вътрешната страна на опаковката е показан начинът на монтиране.

Термоглава R470